Avís legal, condicions d’ús, galetes i privacitat

AVÍS LEGAL

En compliment del que estableix la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE), s’informa dels següents aspectes legals:

Responsable de la web: Sura Associació Escola de Segona Oportunitat.
Domicili de contacte: Carrer Miguel Hernández 7 – 3. 46910 Benetússer, València
Email de Contacte: sura@associaciosura.org

CONDICIONS D’ÚS

Consideracions prèvies

Les presents condicions legals regulen l’ús legal permès de la pàgina web situada sota el domini www.associaciosura.org, el responsable legal del qual és Sura Associació Escola de Segona Oportunitat. Aquestes condicions generals regulen l’accés i utilització que el propietari de la web posa gratuïtament a la disposició dels usuaris d’Internet. L’accés a la mateixa implica la seua acceptació sense reserves. La utilització de l’àrea d’usuaris o l’adquisició de productes o serveis es regiran, a més, per les condicions particulars previstes en cada cas, les quals s’entendran acceptades per l’ús de tals serveis.

Propietat intel·lectual i industrial

Els textos, imatges, logos, signes distintius, sons, animacions, vídeos, codi font i resta de continguts inclosos en aquesta web són propietat de Sura Associació Escola de Segona Oportunitat, o disposa, si escau, del dret d’ús dels mateixos, i en tal sentit, s’erigeixen com a obres protegides per la legislació de propietat intel•lectual i industrial vigents.

Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, dels continguts emmagatzemats en aquesta web, queda expressament prohibida excepte previ i exprés consentiment del titular. No obstant açò, els usuaris podran dur a terme la reproducció o emmagatzematge dels continguts de la web per al seu exclusiu ús personal, quedant expressa i terminantment prohibida la reproducció d’elements o continguts d’aquesta web realitzada amb ànim de lucre o finalitats comercials.

Aquells usuaris que envien al lloc web observacions, opinions o comentaris per mitjà del servei de correu electrònic o per qualsevol un altre mitjà, en els casos en els quals per la naturalesa dels serveis açò siga possible, s’entén que autoritzen a Sura Associació Escola de Segona Oportunitat per a la reproducció, distribució, comunicació pública, transformació i l’exercici de qualsevol altre dret d’explotació de tals observacions, opinions o comentaris, per tot el temps de protecció de dret d’autor que estiga previst legalment i sense limitació territorial. Així mateix, s’entén que aquesta autorització es fa a títol gratuït.

Condicions d’accés

Sura Associació Escola de Segona Oportunitat es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en la web, de la configuració i presentació d’aquesta, de les condicions d’accés, condicions de contractació, etcètera, per qualsevol causa justificada. L’associació responsable de la web no garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a la pàgina o al seu contingut, ni que aquesta es trobe actualitzada o lliure de virus ni de qualsevol altre element el qual puga produir alteracions en el seu sistema informàtic.

Sura Associació Escola de Segona Oportunitat declina qualsevol responsabilitat contractual o extracontractual amb la persona o empresa que faça ús d’ella i tinguera perjudicis de qualsevol naturalesa ocasionats per virus informàtics o per elements informàtics de qualsevol índole. El titular de la web no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que pogueren derivar-se de l’ús no consentit de la informació continguda en la mateixa o dels derivats dels serveis i opinions efectuats per tercers.

Sura Associació Escola de Segona Oportunitat no serà responsable en cas que existisquen interrupcions dels serveis, demores, errors, mal funcionament del mateix i, en general, altres inconvenients que tinguen el seu origen en causes que escapen del control de Sura Associació Escola de Segona Oportunitat, i/o deguda a una actuació dolosa o culposa del client i/o tinga per origen causes de cas fortuït o força major. Sense perjudici de l’establit en l’article 1.105 del Codi Civil, s’entendran inclosos en el concepte de força major, a més, i a l’efecte de les presents condicions generals, tots aquells esdeveniments fora del control de Sura Associació Escola de Segona Oportunitat, tals com: fallada de tercers, operadors o companyies de serveis, actes de Govern, falta d’accés a xarxes de tercers, actes o omissions de les Autoritats Públiques, aquells altres produïts com a conseqüència de fenòmens naturals, apagades, etcètera, i l’atac de ‘hackers’ o tercers especialitzats en la seguretat o integritat del sistema informàtic, sempre que Sura Associació Escola de Segona Oportunitat haja adoptat les mesures de seguretat raonables d’acord amb l’estat de la tècnica. En qualsevol cas, siga quina siga la seua causa, Sura Associació Escola de Segona Oportunitat no assumirà responsabilitat alguna, ja siga per danys directes o indirectes, dany emergent i/o per lucre cessant.

Responsabilitat per links

L’empresa responsable de la pàgina web declina qualsevol responsabilitat pels serveis i/o informació que es preste en altres pàgines enllaçades amb aquesta web. Sura Associació Escola de Segona Oportunitat no controla ni exerceix cap tipus de supervisió quan inclou el link a les mateixes, amb la creença que aquests continguts acaten la legislació aplicable. No obstant açò, la utilització de links a altres pàgines no suposa de cap manera responsabilizació ni apropiació del contingut de les mateixes, sense que es puga entendre que es produeix labor alguna de supervisió ni aprovació dels canvis o informacions que es realitzen en elles. Aconsellem als visitants de les mateixes actuar amb prudència i consultar les eventuals condicions legals que s’exposen en aquestes webs. Sura Associació Escola de Segona Oportunitat no respon ni es fa càrrec de cap tipus de responsabilitat pels danys i perjudicis que puguen relacionar-se amb el funcionament, disponibilitat i continuïtat dels llocs enllaçats.

Fur aplicable

Sura Associació Escola de Segona Oportunitat i l’usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, se sotmeten al dels Jutjats i Tribunals de València (Espanya) per a qualsevol controvèrsia que poguera derivar-se de l’accés o ús d’aquesta pàgina web, entenent-se celebrat qualsevol tipus de contracte electrònic a València (Espanya).

POLÍTICA DE GALETES

La web www.associaciosura.org utilitza galetes per a facilitar la interactuació dels seus usuaris i poder elaborar estadístiques sobre les visites que rep. En compliment de la Directiva 2009/136/CE, desenvolupada en el nostre ordenament per l’apartat segon de l’article 22 de la Llei de Serveis de Societat de la Informació, seguint les directrius de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, procedim a informar-li detalladament de l’ús que es realitza en la nostra web.

Política de galetes

Les galetes són petites quantitats d’informació que s’emmagatzemen en el navegador utilitzat per cada usuari, perquè el servidor recorde a aqueix usuari amb posterioritat quan torne a relacionar-se amb la web. Aquesta informació no revela la seua identitat ni dada personal alguna, però si que permet identificar-lo a vostè com un usuari concret que ja va visitar la web amb anterioritat, va visualitzar determinades pàgines…, i permet guardar les seues preferències personals, així com informació tècnica com poden ser visites o pàgines concretes que visite. Si rebutja la instal·lació de galetes podrà seguir usant el lloc web, encara que l’ús d’alguns dels seus serveis podrà ser limitat i, per tant, la seua experiència en el nostre lloc web resultarà menys satisfactòria.

Si vostè no desitja que s’emmagatzemen galetes en el seu navegador o vol rebre una informació cada vegada que una galeta sol•licite instal•lar-se, pot configurar el seu navegador perquè ho faça d’aqueixa forma. La major part dels navegadors permeten la gestió de les galetes de tres formes diferents:

-Les galetes es rebutgen sempre.
El navegador pregunta si l’usuari desitja instal•lar cada galeta.

-Les galetes s’accepten sempre.
El navegador també pot incloure la possibilitat d’especificar millor quina galeta han de ser acceptades i quines no. En concret, l’usuari pot normalment acceptar alguna de les següents opcions:

Rebutjar les galetes de determinats dominis.
Rebutjar les galetes de tercers.
Acceptar galetes com no persistents (s’eliminen quan el navegador es tanca).
Permetre al servidor crear galetes per a un domini diferent.

Pot trobar informació sobre com configurar els navegadors més usats en les següents ubicacions:

Chrome
Explorer
Firefox
Safari

Tipus de galetes usades

GALETES D’ANÀLISI ESTADÍSTICA
Són aquelles que ens permeten quantificar el nombre de visitants i analitzar estadísticament la utilització que fan els usuaris dels nostres serveis. Gràcies a açò, podem estudiar la navegació pel lloc web i millorar així l’oferta de productes i serveis que oferim.

GALETES DE CARÀCTER TÈCNIC I DE PERSONALITZACIÓ
Són aquelles que ens permeten controlar aspectes relacionats amb la sessió de l’usuari, de tal forma que podem millorar l’experiència de navegació dins del lloc web. Per exemple: ens permeten reconèixer l’idioma de l’usuari, impedeixen o dificulten atacs contra el lloc web o els seus usuaris, ens ajuden a proporcionar la correcta reproducció dels continguts multimèdia, milloren el rendiment, permetent distribuir el tràfic web de les nostres màquines entre diversos servidors, possibiliten la geolocalització del terminal i la configuració regional des d’on s’accedeix al servei, identifiquen el tipus de navegador amb el qual s’accedeix a la pàgina web, o reconeixen el disseny de continguts seleccionat.

GALETES PUBLICITÀRIES I COMPORTAMENTALES
Són aquelles que ens permeten gestionar eficaçment els espais publicitaris del nostre lloc web, adequant el contingut de l’anunci al contingut del servei sol•licitat o a l’ús que realitze del lloc web. Gràcies a elles, podem conèixer els seus hàbits de navegació en Internet i mostrar-li publicitat relacionada amb el seu perfil de navegació.

GALETES SOCIALS
Són aquelles necessàries per a les xarxes socials externes (Facebook, Twitter, YouTube…). La seua funció és controlar la interacció amb els ginys socials dins de la pàgina web.

GALETES DE TERCERS
Són aquelles galetes de tercers que permeten gestionar i millorar els serveis oferits.

POLÍTICA DE PRIVADESA

Com a responsable del lloc web, Sura Associació Escola de Segona Oporunitat és el titular i responsable dels fitxers amb la informació de caràcter personal subministrada voluntàriament pels seus usuaris, havent adoptat totes les mesures de seguretat requerides legalment per a la protecció de les dades i la intimitat dels seus usuaris.

El tractament de les dades personals que es realitza a través de la present pàgina web compleix amb l’establit en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, i amb les mesures de seguretat que li siguen aplicable segons el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre.

Dret d’informació

Si l’usuari decideix sol·licitar informació en el nostre lloc web, se li requeriran les dades estrictament necessàries per a la consecució de la fi al qual està destinat el nostre lloc web, que és el de la informació, promoció i comercialització dels nostres productes i serveis, tots ells disponibles en la nostra web. En cap cas seran utilitzats per a finalitats diferents d’aquelles per a les quals han sigut voluntàriament introduïts en la web.

Leave a Comment